Of het nu om ontbijten, koffie drinken of borrelen gaat, het zoeken van leuke eet-spots is een van mijn favoriete bezigheden, helemaal wanneer ik naar een super leuke stad als Antwerpen ga. Voor een weekendje Antwerpen had ik vooraf een uitgebreide lijst met de leukste plekjes opgesteld. Aangezien je natuurlijk niet heel de dag kunt eten, heb ik niet alle plekjes kunnen bezoeken, maar wel een heleboel! Deze deel ik graag met jullie in dit blog!

1. Tinsel

Tinsel mag zeker niet ontbreken aan je lijstje met plekjes waar je gegeten moet hebben. Deze super leuke eet-spot in Antwerpen is niet alleen ontzettend gezellig maar beschikt ook nog eens over een menu vol overheerlijke gerechten. Ik ben zelf ook dol op bijzondere koffie´s en de koffie met gember was echt super lekker!

2. Divers

Divers is de perfecte eet-spot voor een overheerlijke bowl of een koffie die niet alleen overheerlijk is, maar ook nog eens ontzettend leuk is om naar te kijken. Ik vind zelf Divers vooral heel geschikt om lekker te ontbijten maar ze zijn tot 16.00 uur open dus mocht je in de middag behoefte hebben aan een flinke dosis met vitamine, zit je hier goed!

3. Bar Palmier

Bar Palmier is dé plek wanneer je wilt genieten van een gezellige borrel. Deze Botanische eet-spot in Antwerpen is zeer geschikt voor iedereen die groot fan is van de Urban Jungle stijl. Alleen het interieur is voor mij al reden genoeg om dit prachtige restaurant te bezoeken. De vele rotan meubelen die worden afgewisseld met velvet in kleuren als oudroze en donkergroen maken mij echt ontzettend gelukkig!

4. WASBAR

Bij WASBAR in Antwerpen geniet je van een lekker ontbijt, uitgebreide lunch of heerlijk dinner terwijl je op de schone was wacht. Want ja, de naam verklapt het al een beetje, maar bij WASBAR is het ook mogelijk om een wasje te draaien. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij een van vestigen in Antwerpen wanneer je enkel wilt genieten van heerlijk eten en je de was thuis al hebt gedaan!

5. Moss Antwerp

Moss Antwerp is een van mijn absolute favoriete eet-spots in Antwerpen. Ik heb hier genoten van een heerlijk ontbijt, maar ook hun lunchgerechten zagen er echt super lekker uit. Ontbijten is een van mijn favorieten momenten van de dag. Ik vind het echt heel leuk om de tijd te nemen voor een uitgebreid ontbijt. Als een horecagelegenheid ‘All Day Breakfast’ aanbiedt, ben ik daarom ook al snel verkocht. In Moss hangt een ontzettend goede sfeer en het eten en de koffie is echt super lekker! Kortom, reden genoeg om even een kijkje te nemen bij dit schattige plekje.

6. Chickpea Eat * Drink * Enjoy

Chickpea Eat * Drink * Enjoy is een perfect plekje voor iedereen die vegan eet. Met verschillende vegan optie op het menu, geniet je gegarandeerd van een heerlijk gerecht. Bij deze ‘healty hummus bar’ zit je ontzettend gezellig tussen de plantjes. Voor mij nog een reden om hier langs te gaan en een hapje te eten.

7. Restaurant ‘t Hofke

Bij Restaurant ‘t Hofke draait het om de ontzettend goede sfeer. In het oudste straatje van Antwerpen, vind je in een verscholen steegje dit super leuke restaurantje. Geniet van de lekkerste gerechten op dit authentieke plekje. De Vlaeykensgang ligt vlakbij de kathedraal, maar kijk wel uit want je loopt zo voorbij deze gezellige eet-spot in Antwerpen!