Ik kijk altijd al weken uit naar kerst en dat is dit jaar niet anders! Omdat ik het liefste een echte boom heb, wil ik nooit te vroeg een boom zetten. Wel ben ik altijd al vroeg bezig met het vinden van prachtige decoraties voor in de boom! Ik heb voor jullie een lijstje gemaakt met mijn favoriete kerstversiering van dit jaar! Hopelijk komen jullie net zoals ik in de echte kerstsfeer!

#1 Geen kaarsjes maar vaasjes in de boom

Ik kocht deze schattige vaasjes voor in de boom bij Dille en Kamille vorig jaar maar gelukkig worden ze dit jaar ook weer verkocht! Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Ik stop er zelf altijd een tak met een katoenbolletje in zodat je een sneeuweffect krijgt maar een takje met rode besjes is ook super leuk! De vaasjes zijn €2,50 per stuk.

#2 Un croissant s’il vous plait

Om het Franse sfeertje nog even door te zetten, na afgelopen zomer veel tijd in Frankrijk te hebben doorgebracht, heb ik croissantjes voor in de boom gekocht! Ik heb ze al veel voorbij zien komen bij verschillende winkels. Ik kocht deze bij Kwantum en betaalde €5,- voor drie stuks.

#3 Sneeuwballen gevecht

Ik hoop al vele jaren op een witte kerst maar helaas is dit de afgelopen jaren niet gelukt. Daarom vond ik deze ijzige kerstballen ook super mooi. Zo halen we een stukje Winter Wonderland in huis. Deze bal is van Søstrene Grene en kost €1,96.

#4 Zie de maan schijnt door de bomen

Ik ben echt dol op glaswerk en daarom konden deze prachtige glazen manen van Dille en Kamille ook echt niet in mijn boom ontbreken. Ze zijn wel vrij groot dus wat minder geschikt voor in een klein boompje. Prachtig bij de glazen sterren die ik ook in verschillende kleurtjes heb! Deze lichtgrijze glazen manen zijn €3,95.

#5 Confetti party

Deze kleine balletjes met sterrenconfetti zijn in super veel kleuren verkrijgbaar maar ik vond deze bonte balletjes het leukste! Deze ballen zijn ook meteen een budgettip want ze kosten per negen ballen maar €3,50 en zijn van de Hema.

#6 Oh Holy Night

Zoals je waarschijnlijk wel kan raden zijn deze prachtige glazen sterren van Dille en Kamille. Ik kocht vorig jaar de lichtblauwe variant maar was nu meteen verliefd op deze donkerblauwe variant! Deze sterren kosten €2,95 en ik vind ze dit ook echt helemaal waard!

#7 Mix en match!

Aangezien ik niet veel hele bonte items in mijn boom heb, besloot ik dit jaar voor leuke printjes te gaan. Ik kocht deze leuke ballen bij Søstrene Grene in drie verschillende varianten om wat meer kleur in de boom aan te brengen! Ze hebben zowel grote als kleine ballen maar ik heb voor de kleine ballen gekozen van €1,98.

#8 Een gouden Ginkgo blaadje

Ik heb deze mooie glazen kersthanger bij Tuincentrum Princenbosch in Molenschot gekocht maar ik heb deze al in veel verschillende varianten in tuincentra voorbij zien komen. Als je zoekt op ‘Ginkgo kersthanger’ krijg je al meteen veel varianten!

#9 Een huisje van porselein

Dit kleine porseleinen huisje is ook van Dille en Kamille en past eigenlijk dankzij de neutrale kleur in elke boom! Combineer deze huisjes met prachtige gekleurde ballen of een van de glazen hangers van Dille en Kamille!

Al deze producten heb ik gewoon zelf gekocht omdat ik ze ontzettend mooi vind! Ik ben dus geen sponsoringen of samenwerkingen aangegaan!

Wil je ook graag leuke cadeautips van kleinschalige ondernemers voor de feestdagen? Lees dan vooral ook mijn blog met tips!