OVER MIJ

Hi! Ik ben Anne-Floor van Nunen, 25 jaar, en groot reisfanaat. Voor jou en natuurlijk ook voor mezelf ga ik op zoek naar de mooiste, onbekende en lokale plekjes. Deze bijzondere plekjes worden in blogs met je gedeeld zodat jij bij jouw volgende reis precies weet waar je moet zijn! Het organiseren van een reis is ontzettend leuk maar het is begrijpelijk dat je soms niet precies weet waar je moet beginnen. Ik hoop dat ik het plannen van jouw volgende wereldreis, stedentrip of staycation een stukje makkelijker kan maken!

Je vindt bij Travel With geen tips voor luxe all inclusive vakanties. Ik deel met jullie lokale spots, unieke plekken en kleinschalige accommodaties die je weg van de massa brengen. Reizen bestaat voor mij uit ontspannen in de natuur, genieten in Instagram-waardige koffietentjes en een connectie maken met de lokale bevolking. Wat betekent reizen voor jou?

Wil jij verder geïnspireerd worden? Volg mij dan op Instagram en Facebook.

Heb jij interesse in een samenwerking? Of lijkt het je ontzettend leuk om als local de unieke spots van jou stad of omgeving te delen? Neem dan gerust contact met mij op door te mailen naar anne-floor.vannunen@hotmail.com.

Liefs,

Anne-Floor

Close