Het interieur van Tiger Club Breda

Binnen blijven is natuurlijk ontzettend belangrijk in deze periode maar dat betekent nog niet dat we onze locals niet kunnen steunen of een beetje mogen genieten! In Breda zijn inmiddels diverse ondernemers die de mogelijkheid bieden om op een veilige manier af te halen of komen het zelfs bij jouw thuis bezorgen. Ik heb mijn favoriete Bredase ondernemers op een rijtje gezet zodat je ook thuis kunt genieten van een gezellige lunch, uitgebreide borrel of overheerlijk diner!

# 1 Brouwcafé Frontaal

Brouwcafé Frontaal helpt je graag aan de lekkerste biertjes voor een gezellige borrel thuis. Daarom bieden zij de mogelijkheid om je favoriete bieren te bestellen via de webshop. Bestel een van de samengestelde pakketten of kies jouw favoriete biertjes gewoon los. Zo kun je ook thuis doen alsof je op het terras zit. Een van mijn absolute favorieten is de Bredase Tripel Andreas!

#2 PuiCk

PuiCk is een van de restaurantjes in Breda waar ik met regelmaat te vinden ben. Gelukkig biedt deze ondernemer ook de kans om van hun heerlijke gerechten te genieten thuis op de bank! Zo bestelde ik voor de lunch een Libanees flatbread met Zalm Wakame, echt super lekker! Bij PuiCk bestel je de lekkerste gerechten op woensdag tot zondag via Deliveroo en Uber Eats.

#3 KAMU

Natuurlijk is ook KAMU gesloten in deze gekke tijden. Je kunt desondanks nog steeds deze ondernemer blijven steunen. Bestellingen voor (thuis)koffie en accessoires kunnen afgehaald worden bij hun filiaal. Ook bezorgen ze binnen Breda! Je bestelt al jouw favorieten eenvoudig via de webshop!

#4 Kattencafé Familie Snorhaar

Als katten- fan ben ik met regelmaat in dit gezellige Kattencafé te vinden op de Nieuwe Haagdijk. Nu zij gesloten zijn, kun je thuis genieten van hun heerlijke gerechtjes. Bestellen kan super eenvoudig via Whatsapp en betalen doe je gewoon vooraf via een Tikkie! Bestellingen kunnen tussen 12.00 en 16.00 uur opgehaald worden. Meer uitleg en de menukaart vind je op de website!

#5 The Tiger Club

The Tiger Club is normaal gesproken een van mijn favoriete restaurants en daarom was ik ook erg enthousiast toen ik hun speciale Tiger Express bezorg-/afhaalmenu zag! Het is nu namelijk ook mogelijk om thuis te genieten van de beste Asian streetfood gerechten! Bestellen doe je eenvoudig via de mail of telefonisch.

#6 De Botanist

Naast de heerlijke cocktails die ik graag drink bij De Botanist, ben ik ook altijd erg enthousiast over het eten. Ook De Botanist heeft een unieke draai gegeven aan deze gekke periode. Zij bieden de mogelijkheid om overheerlijke carpaccio’s en klassieke side dishes te bestellen. Dit doe je gewoon eenvoudig via de website!

#7 Koffiebar Sowieso

Koffiebar Sowieso heeft een speciaal to go-locket gemaakt zodat je op een veilige manier kunt genieten van hun lekkere koffie en lunchgerechten. De lunchgerechten moet je even vooraf doorgeven maar koffie kun je zonder bestelling vragen. Een paar van mijn favorieten zijn de Buddhabowl en pancakes! Beide echt super lekker!

#8 Bao Asian Kitchen

Bao Asian Kitchen is mijn lievelingsrestaurant! Ik kom hier met regelmaat en vind echt elk gerecht op het menu lekker! Het volledige menu is altijd ook als afhaalmenu beschikbaar maar gelukkig ook in deze periode! Zo geniet je knus vanaf de bank van de lekkerste Gyoza, sushi en Bao’s! Bestellen kan via de website van Bao Asian Kitchen zelf of via thuisbezorgd.nl.

#9 Barlucca

Barlucca heeft speciaal voor ons een afhaal- en bezorgmenu opgesteld. Deze aangepaste kaart staat vol met heerlijke Anti Pasti’s, Pizza’s, Pasta’s, andere hoofdgerechten en om de avond goed af te sluiten ook nog diverse heerlijke desserts. Zo kun je thuis op zijn Italiaans genieten van donderdag tot en met zondag.

Heb jij nog andere leuke ondernemingen die zeker niet op dit lijstje mogen ontbreken? Deel ze dan met mij in een reactie! Ik ben ontzettend benieuwd.