BALI – ARINDA

Hi! Mijn naam is Arinda Kurniawan-Hoffland, geboren in ’88. Voordat ik neerstreek op Bali was ik fanatiek reiziger. Als 25 jarige kreeg ik een baan als leerkracht aangeboden op de Hollandse School in Singapore.

Ik koos voor een sprong in het diepe om een droom, het opzetten van een teacher training course in een ontwikkelingsland, aan te gaan pakken. Na acht maanden in Cambodja te hebben gewoond en de teacher training course te hebben overgedragen aan een Non Government Organisation (NGO), koos zelf voor een ander pad.

Vanaf begin van 2017 woon ik op Bali. Mijn grote liefde, Aldo, liep zo zee uit met een surfboard onder zijn arm. Ondertussen zijn we getrouwd en hebben samen een surfschool in het hippe Canggu. Het ‘reizigersbloed’ stroomt nog steeds door mijn aderen, daarom ga ik regelmatig op zoek naar onontdekte spots op Bali.

Zelf geniet ik onwijs van het plannen van reizen. De voorpret vind ik zo fijn: tickets boeken, unieke plekjes uitzoeken én uiteindelijk mijn tas inpakken. Op Travel With deel ik graag als local wat artikelen die jou helpen bij de voorbereiding, het plannen van de reis en het vinden van unieke plekjes op Bali. Daar ga ik mee aan de slag en hoop via deze weg aan jouw reisplezier bij te dragen! Ben je op Bali, kom dan langs bij onze surfschool. Je bent altijd welkom!

Sampai jumpa di Bali (tot ziens op Bali),
Arinda

Close