SPANJE – DIDI

Hola, Didi hier! In 1995 geboren in het gezellige Breda maar tegenwoordig woon ik in het mooie Barcelona. Eind 2019 ben ik mijn dromen gaan volgen en heb ik de stap richting Spanje gemaakt.

Als kind gingen wij bijna iedere zomer op vakantie naar Spanje en ook daarna heb ik diverse Spaanse steden bezocht gedurende stedentripjes. De droom om te emigreren, heb ik altijd al gehad. Toen ik in 2018 vertrok naar Zuid-Amerika om te backpacken, beviel het latino leven mij wel heel erg goed. Aangezien naar Zuid-Amerika verhuizen net iets te ver van mijn familie en vrienden af is, ben ik voor een baan als recruiter in Spanje gegaan! En Barcelona is een hele fijne internationale stad waar ik mij helemaal thuis voel!

Het liefst besteed ik mijn vrije uren op het strand of zwemmend in de zee. Maar ik loop ook graag door de straten op zoek naar nieuwe plekjes. Er is hier altijd wel iets nieuws te ontdekken. Niet alleen in Barcelona, heel Spanje zit vol unieke spots!

Daarnaast breng ik ook graag tijd in de natuur door of ben ik met eten bezig (ik ben een Coeliac dus altijd glutenvrij:) ). Ik kan uren in de keuken staan, maar ik word ook heel blij van het ontdekken van nieuwe tentjes en het drinken van een goede koffie of een wijntje.

Ik ga zoveel mogelijk van mijn ontdekkingen met jullie delen zodat je net zo verliefd op Spanje wordt als ik!

Liefs,

Didi

Close